728x90 AdSpace

Latest News
Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

SONY: ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣ DSC-QX10 KAI DSC-QX100 ΓΙΑ ΤΟ SMARTPHONES ΣΑΣ.





Οι φήμες τελικά φαίνονται θα επιβεβαιωθούν, με τη Sony να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει κάτι που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί σε smartphone.
Με βάση πληροφορίες της ιστοσελίδας SonyAlphaRumors οι οποίες συνοδεύονται και από το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό, η Sony θα κυκλοφορήσει δύο φακούς - κάμερες με την ονομασία DSC-QX10 και DSC-QX100 αντίστοιχα. Οι συγκεκριμένοι φακοί ενσωματώνουν στο εσωτερικό τους αισθητήρα, Bionz επεξεργαστή, κάρτα μνήμης καθώς και WiFi/NFC. Το ότι δεν διαθέτουν οθόνη η πλήκτρα ελέγχου δε θα πρέπει να σας προβληματίσει αφού ο χειρισμός τους γίνεται από το smartphone από όπου και συνδέονται μαγνητικά.




Υποστηρίζουν όχι μόνο android smartphones αλλά και iOS ενώ αρχικά το DSC-QX100 θα διαθέτει 10x οπτικό zoom καθώς και τον αισθητήρα WX150 με ανάλυση 18mp.

Με τους συγκεκριμένους φακούς-αισθητήρες, ανεβαίνει κατακόρυφα η ποιότητα λήψης φωτογραφιών ενός smartphone στα επίπεδα μιας πολύ καλής φωτογραφικής κάμερας αν και ο συνδυασμός φαίνεται τουλάχιστον περίεργος.

Πάντως η τιμή αναμένεται αλμυρή αφού ίδιους φακούς χρησιμοποιεί η Sony στις παραδοσιακές της κάμερες με κόστος που κυμαίνεται από τα $400 έως τα $600. Όπως και να χει, η ανακοίνωση της Sony αναμένεται σύντομα και πιθανότατα αρχές Σεπτεμβρίου στην IFA 2013 απ' όπου και θα σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: SONY: ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣ DSC-QX10 KAI DSC-QX100 ΓΙΑ ΤΟ SMARTPHONES ΣΑΣ. Rating: 5 Reviewed By: Unknown