728x90 AdSpace

Latest News
Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

H Samsung δεν ειναι η μονη, που νοθευει τα αποτελεσματα στα Benchmarks


Εδώ και καιρό έχουν βγει στην δημοσιότητα κάποια στοιχεία σχετικά με τις μετρήσεις των Benchmarks για τα smartphones και την Samsung. H τελευταία κατηγορείται ότι χρησιμοποιεί μεθόδους ώστε να "νοθεύει" τις μετρήσεις συγκεκριμένων benchmarks στις συσκευές τις ενεργοποιώντας κάποιες κρυφές λειτουργίες κατά την ώρα του benchmark για να  δείχνουν υψηλότερα scores και να παρουσιάζεται πρώτη, σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.Αυτό φυσικά είναι κατακριτέο από όλους μας  και δεν χρειάζονται τέτοιοι μέθοδοι προώθησης, γιατί μόνο έξυπνοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, ενώ αντιθέτως πολιτικές και κινήσεις τέτοιου τύπου βλάπτουν την αξιοπιστία της εκάστοτε εταιρίας αλλά και την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των πελατών της προς αυτήν ιδιαίτερα όταν έχουν πληρώσει αρκετές εκατοντάδες ευρώ για μια συσκευή-Smartphone.

Δυστυχώς όμως, φαίνεται ότι δεν είναι τελικά μόνο η Samsung , αλλά και άλλες μεγάλες επώνυμες εταιρίες ακολουθούν την τακτική αυτή.Σύμφωνα με δημοσίευση της ιστοσελίδας Anandtech η ASUS , η HTC, LG αλλά και άλλες εταιρίες ενεργούν κατά τον ίδιο τρόπο , νοθεύοντας τα αποτελέσματα των μετρήσεων στα Benchmarks.


Για να αγοράσετε ένα smartphone λαμβάνοντας υπ'οψιν μόνο  και αποκλειστικά τις μετρήσεις απο τα benchmarks ίσως τελικά να μην έχει και νόημα λόγω όλων των παραπάνω αλλά κυρίως γιατί η πραγματική ουσία δεν βρίσκεται στους αριθμούς αλλά πρακτικά και μόνο στην καθημερινή και εξαντλητική χρήση τους κάθε λεπτό της ημέρας. Αυτή είναι άλλωστε και η καλύτερη και πιο αξιόπιστη μέτρηση Benchmark.......

πηγή
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. Όσο και να κυριαρχεί στα benchamark η Samsung το touchwiz είναι τόσο κακογραμμένο και βαρύ που η ποιότητα χρήσης των συσκευών της είναι απαράδεκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: H Samsung δεν ειναι η μονη, που νοθευει τα αποτελεσματα στα Benchmarks Rating: 5 Reviewed By: Unknown