728x90 AdSpace

Latest News
Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η Samsung απο το 2014 θα χρησιμοποιει στα Tablets της οκταπυρηνους επεξεργαστες ΜΤ6592 απο την MediaTek


H ΜΤΚ είναι η ποιο γνωστή εταιρία  εδώ και πολλά χρόνια, η οποία  κατασκευάζει επεξεργαστές για τα περισσότερα  κινητά τηλέφωνα που παράγονται και κυκλοφορούν στην Κίνα.Έχει μια ευρεία γκάμα επεξεργαστών στο ενεργητικό της , από μονοπύρηνους , διπύρηνους, τετραπύρηνους αλλά και οκταπύρηνους.Η τελευταία σειρά των οκταπύρηνων με κωδική ονομασία ΜΤ6592 , οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας , υποστηρίζει την ταυτόχρονη λειτουργία και των 8 πυρήνων μαζί και όχι ξεχωριστά όπως γινόταν με τον Exynos. Καλά , θα πείτε , αυτό το κάνει ήδη η Samsung με το  καινούριο Soc του Exynos, σιγά την είδηση..

Φυσικά και δεν είναι κάτι καινούριο.

Η πραγματική  είδηση λοιπόν είναι ότι η Samsung επιβεβαίωσε την συνεργασία της με την MediaTek. Συγκεκριμένα για την παραγωγή των 8πυρηνων επεξεργαστών της εταιρίας ΜΤΚ6592 με σκοπό να τον ενσωματώσει από την καινούρια χρονιά  σε συσκευές tablets (μπορεί και σε κινητά low end) στην αγορά της Κίνας.
Αυτή η συνεργασία θα επιφέρει περισσότερα  κέρδη και για τις δυο εταιρίες καθώς η Samsung θα επιχειρήσει να μεγαλώσει το αγοραστικό κοινό της στην Κίνα, ιδιαίτερα  στις low end κατηγορίες αλλά και περισσότερα έσοδα στην ΜΤΚ που θα την βοηθήσουν να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο τεχνολογικά και να παράξει νέες ιδέες καινοτομίας .

Εσείς, πως το σχολιάζετε ;

πηγή


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Samsung απο το 2014 θα χρησιμοποιει στα Tablets της οκταπυρηνους επεξεργαστες ΜΤ6592 απο την MediaTek Rating: 5 Reviewed By: Unknown