728x90 AdSpace

Latest News
Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

LG G Pad 8.3 παρουσιαζεται στη εκθεση της IFA και κυκλοφορει μεχρι το τελος του 2013



H LG θα απoκαλύψει στην έκθεση της IFA το καινούριο της μοντέλο Tablet , το Gpad 8.3. Ο σχεδιασμός του είναι ιδιος με το smartphone  G2 και  διαθέτει οθόνη 8 ιντσών ανάλυσης full HD 1920x1200  WUXGA (Widescreen Ultra Extended Graphics Array)  και 273ppi ανάλυση pixel. Tα  άλλα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι η μεγάλη μπαταρία  που διαθέτει στα 4600 mhA, με επεξεργαστή τον τετραπύρηνο Snapdragon 600 στα 1.7 GHz με μνήμη 2GB και θα τρέχει Android Jelly Bean 4.2.2.Έχει 2 κάμερες ,η μπροστά είναι ανάλυσης 1.3 MP και η πίσω 5 MP  και έρχεται με προεγκατεστημένη μνήμη 16GB.
Όσον αφορά το πάχος της ,δεν θα ξεπερνάει τα 8.3 χιλιοστά και θα ζυγίζει 338 γραμμάρια ενώ το software περιλαμβάνει 2 πολυ χρήσιμες εφαρμογές που δεν υπαρχουν  σε άλλα μοντέλα τηλεφώνων.Έρχεται με ένα πρόγραμμα το οποίο ονομάζεται Qslide σύμφωνα με την οποία ο χρήστης θα μπορεί να λειτουργεί ταυτόχρονα μέχρι και 3 εφαρμογές στο ίδιο παράθυρο.
Ένα πρόγραμμα πολύ λειτουργικό που συνοδεύει την συσκευή είναι το Qpair το οποίο συνδέεται με την συσκευή του κινητού, οποιουδήποτε κατασκευαστή (με την προϋπόθεση να έχουν λειτουργικό Android Jelly Bean)  και μεταφέρει στο Tablet όλα τα μηνύματα και τις κλήσεις από το κινητό σας ενώ μπορείτε να στείλετε απάντηση στο μήνυμα σας μέσα από το Tablet.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Νότια Αμερική, Ευρώπη και Ασία στο τέταρτο τρίμηνο του 2013. Οι τιμές θα ανακοινωθούν γύρω στον Νοέμβριο.

πηγή
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: LG G Pad 8.3 παρουσιαζεται στη εκθεση της IFA και κυκλοφορει μεχρι το τελος του 2013 Rating: 5 Reviewed By: Unknown