728x90 AdSpace

Latest News
Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Microsoft Surface 2



H Microsoft ανακοίνωσε το νέο Surface 2 , έναν All in one υπολογιστή με λειτουργικό Windows 8 .1 RT. To καινούριο μοντέλο διαθέτει οθόνη αφής 10.6 ιντσών ανάλυσης 1080p FullHD, επεξεργαστή Tegra 4, θύρα Usb 3.0, stand για να στηρίζεται πιο σωστά και να κάνει πιο βολική την χρήση του και μια ανανεωμένη μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια εώς και 25% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.  

H εταιρία επίσης παρουσιάζει 2 εξαιρετικά ενδιαφέροντα accessories  για την συσκευή.Eίναι το νέο πληκτρολόγιο Touch cover που συνοδεύει το Surface 2 , με πάχος μόλις 2.5 χιλιοστά.
To νέο πληκτρολόγιο διαθέτει 1092 σένσορες σε σχέση τους 80 που είχε το προηγούμενο μοντέλο κάτι που  το κάνει περισσότερο γρήγορο στην πληκτρολόγηση και πιο ακριβές και επίσης υποστηρίζει και την λειτουργία gesture.



Tο δεύτερο περιφερειακό είναι ένα Dock station με αρκετές εισόδους και εξόδους και μπορείτε να προσθέσετε σε αυτό , μια εξωτερική οθόνη μέσω της θύρας Mini DisplayPort, διαθέτει στερεοφωνική  έξοδο ήχου, υποδοχή Ethernet, μια θύρα usb 3.0 και τρεις θύρες usb 2.0. 

Mε την αγορά του σας δίνεται δωρεάν 200 GB αποθηκευτικός χώρος στο Skydrive για 2 χρόνια , η έκδοση Office 2013 RT, και για 1 χρόνο δωρεάν απεριόριστες κλήσεις μέσω του Skype.

H τιμή του ανακοινώθηκε στα 499 δολάρια ενώ το πληκτρολόγιο θα κοστίζει 130 δολάρια και θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Microsoft Surface 2 Rating: 5 Reviewed By: Unknown