728x90 AdSpace

Latest News
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

H LG ξεκινα την μαζικη παραγωγη 6ιντσων flexible οθονών OLED για Smartphones


H LG Display είναι η πρώτη εταιρία που ανακοίνωσε την μαζική παράγωγη των νέων εύκαμπτων OLED οθονών για smartphones.Σύμφωνα με αναφορές της Wall Street Journal η LG ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά προς το τέλος του μήνα την 1η εύκαμπτη οθόνη σε ένα καινούριο της μοντέλο με την ονομασία LG Z ή Z1. H LG δεν έχει αποκαλύψει την ανάλυση του πάνελ αλλά αναφέρει ότι θα έχει διαγώνιο 6 ίντσες και θα είναι η λεπτότερη που υπάρχει μέχρι στιγμής ζυγίζοντας 7.2 γραμμάρια.


Ήδη έχει παρουσιάσει ένα μοντέλο flexible οθόνης OLED 5.5 ιντσών κατασκευασμένη από εύκαμπτο πλαστικό, με Quad HD Display ανάλυσης 2560x1440 pixels και 538 ppi αλλά δεν έχει ανακοινώσει αν και πότε θα ενσωματωθεί σε κάποιο smartphone. Έχει ύψος 7 εκατοστών και πάχος 0.44 χιλιοστά.

Aνακοίνωσε επίσης την πρώτη οθόνη ηλεκτρονικής εφημερίδας με διαγώνιο 6 ιντσών (Electronic Paper Display), είναι κατασκευασμένη από πλαστικό υλικό και χρησιμοποιεί την τεχνολογία e-ink. Στα επόμενα σχέδια της εταιρείας βρίσκεται και η κατασκευή με οθόνες που θα ρολλάρουν (rollable) και θα μπορούν να αναδιπλώνονται ( foldable) σε διάφορα μεγέθη.

πηγή

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H LG ξεκινα την μαζικη παραγωγη 6ιντσων flexible οθονών OLED για Smartphones Rating: 5 Reviewed By: Unknown