728x90 AdSpace

Latest News
Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Tegra Note 7 ,με οθόνη αφής 7 ιντσών,επεξεργαστή Nvidia Τegra 4 Cortex-Α15 και Stylous Pen , στα 200 δολάρια.




H Nvidia ανακοίνωσε τον Σεπτέμβρη ένα tablet 7 ιντσών , το Tegra Note που ενσωματώνει ένα ειδικό stylus pen όπως τα μοντέλα της Samsung και υποστηρίζει ακόμη περισσότερες λειτουργίες που χρησιμοποιούν την δυνατότητα του stylous pen κάνοντας την χρήση του ακόμα πιο εύκολη για τους χρήστες της.






Στο βίντεο που προηγείται βλέπετε κάποιες από τις δυνατότητες του και μιλάμε για ένα εργαλείο με πολύ δυνατό hardware για τα σημερινά δεδομένα. Το Tegra Note 7 έχει βάρος 320 γραμμάρια και ενσωματώνει επεξεργαστή Nvidia Tegra 4 που αποτελείται από 4 πυρήνες  Cortex-A15 συγχρονισμένους στα 1.8 Ghz και GPU Geforce 72core.Η οθόνη του είναι όπως είπαμε διαμέτρου 7 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS ανάλυσης HD (1280x800) με 215 ppi.Έχει μνήμη 1GB DDR3 στα 1600ΜΗz και αποθηκευτικό χώρο 16 GB ενώ υποστηρίζει και κάρτα Micro Sd εώς 32 GB.Η μπαταρία του έχει μέγεθος 4100mAh και διαρκεί περίπου 16 ώρες  για αναπαραγωγή βίντεο, έχει υποδοχή HDMI και διαθέτει 2 κάμερες,η πίσω κάμερα στα 5 Megapixel και η μπροστά ανάλυσης VGA. 









Το μεγαλύτερο ατού της συσκευής όπως ισχυρίζεται και η εταιρία είναι η χρήση του Stylous Pen που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ακριβότερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά σήμερα καθώς η εφαρμογή του ( αναγνωρίζει πολλαπλά επίπεδα πίεσης στην οθόνη και μπορεί να σχεδιάζει με λεπτότερη ή πιο χοντρή γραμμή σχέδια) μέσω των apps της συσκευής κάνει το tablet πιο αξιόπιστο και λειτουργικό αλλά και φιλικότερο στην χρήση του. 





Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά με πολύ ελκυστική τιμή στα 200 δολάρια.

πηγή
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Tegra Note 7 ,με οθόνη αφής 7 ιντσών,επεξεργαστή Nvidia Τegra 4 Cortex-Α15 και Stylous Pen , στα 200 δολάρια. Rating: 5 Reviewed By: Unknown